Opening Ukulele Paradijs in het Goudhoekje

't Goudhoekje

30 Augustus • Opening nieuwe locatie

De 30ste augustus vieren we de OFFICIELE OPENING van Het Ukulele Paradijs aan de Bergselaan 186! Jawel, we zijn er weer met een heuse winkel. Een oude bar/bakkerij in Rotterdam Noord.

Wil jij op de opening een liedje doen zoals ooit in het Ukulele Paradijs op de Paradijslaan?? Meld je aan! Let op: vooral goed ingestudeerde, pakkende en doorleefde liedjes hebben de voorkeur!

Programma:
Vanaf 16.00 gaat de deur van de winkel open en kun je rondneuzen.
Rond 20.00 staat er een Ukulele Play Along gepland voor buurtbewoners en ukulele geïnteresseerden.
Daarna zijn er tot 22.00 Mini optredens in het Mini Theater.Kom jij ook iets doen?

Talent in de Tent

31 JANUARI 2020

LAATSTE VRIJDAG  VAN DE MAAND... - Laten we op het nieuwe jaar drinken en toosten op een liefdevol 2020. Wie komt er een liedje spelen? Meld je aub aan als je wat uit wilt proberen! Alles kan! Kijk nog even terug naar het filmpje van de laatste vrijdag van november...Trio Coral

't Goudhoekje

27 SEPTEMBER 2019

Latijns Amerikaanse Zomer Afsluiting met Spaanstalige muziek

De eerstvolgende bijeenkomst is op 27 september. Het thema is een Latijns Amerikaanse Zomer Afsluiting met Spaanstalige muziek. Hier zit natuurlijk een workshop Spaans bij van 'El Sol', een Spaanstalige juf uit het Liskwartier. Zij doet ook oefeningen aan de hand van spaanse liedjes. En uiteraard doen we ook een workshop ukulele spelen. Ukulele spelen is echt super simpel en laagdrempelig. De combinatie van Spaans zingen en ukulele spelen wordt een uitdaging die gehoord mag worden!

WORKSHOP UKULELE/SPAANS - AANVANG BORRELTIJD

Heb je vragen of wil je meedoen? Laat het ons weten: paradijs@ukulele.nl

TRíO CORAL

Er is een optreden van het Chileense ‘Trio Coral’ uit Santiago. Ze zijn dan op tournee in Europa en spelen Chileense folk-muziek van o.a. Violeta Parra & Victor Jara. Ze zingen prachtig drie-stemmig, elke zondag op de markt in Santiago. Een hele bijzondere ervaring die we graag willen delen.

TRíO MEJOR

Verder speelt 'Trio Mejor' (Berry Good, Maria Mejor y Uno Mas) in de Foyer. Ook zij komen deels uit het Liskwartier en spelen tussen de bedrijven door wat deuntjes aan de bar. We gaan nog op zoek naar wat lekkere tapas en naar wat er nog meer in de buurt te vinden is aan muziek of ander soort.

HOOFDPROGRAMMA 20:30 / DEUR OPEN 19:00

We zijn nog op zoek naar wat lekkere tapas en naar wat er nog meer in de buurt te vinden is aan muziek of ander soort.

Kijk ook op www.ukulele.nl
Contact: paradijs@ukulele.nlBlik in de wijk

't Goudhoekje Blik in de Wijk

2-3 NOVEMBER 2019

Blik in de Wijk - Liskwartier - Rotterdam

In het weekend van 2 & 3 November doen we mee met Blik in de Wijk! We zijn dan het hele weekend open!

Op zaterdag 2 november organiseren we een 2 en half uur durende OPSTART/OPFRIS WORKSHOP. Deze begint om 14.30 en is zowel voor beginners als voor de opfrissers geschikt. We besteden aandacht aan akkoorden, slagjes en muziek theorie...

Om je voor te bereiden kun je vast onze gratis NTR cursus doorlopen, opdat je beslagen ten ijs komt!

Kosten voor de workshop bedragen 35 euro. Dit is inclusief lesboekje, versnaperingen en een GRATIS Ukulele Play Along Show toe. Deze vangt aan vanaf een uurtje of 5.

PROGRAMMA Ukulele Paradijs bij Blik in de Wijk

zaterdag 2 november:

  • Vanaf 2 uur DEUR OPEN
  • 14.30 tot 17.00 UKULELE WORKSHOP
  • 17.00 UKULELE PLAY ALONG

zondag 3 november: OPEN

Kijk ook op www.ukulele.nl
Contact: paradijs@ukulele.nlVaudeville Show

't Goudhoekje Vaudeville Show

29 NOVEMBER 2019

Vaudeville Show

Kom jij ook iets doen?

Meld je aan: paradijs@ukulele.nl

Kijk ook op www.ukulele.nl
Contact: paradijs@ukulele.nlTalent in de Tent

Talent in de Tent

28 FEBRUARI 2020
27 MAART 2020
24 APRIL 2020
8 MEI 2020

Talent in de Tent

Je zingt, musiceert, goochelt of je hebt een andere act? Maar je houdt het nog verborgen op je zolderkamertje... ergens in het Liskwartier...? Laat je zien, horen, ruiken in het kleinste theater van Rotterdam, Het Ukulele Paradijs (voorheen 't Goudhoekje). We zoeken lokaal talent (uit het Liskwartier, Noord... en daarbuiten)! De laatste vrijdagavonden van februari, maart, april en een grande finale op 8 mei. Overschaduw het Eurovisie Songfestival met jouw talent! en geef je nu op: paradijs@ukulele.nl - www.ukulele.nl/talent-in-de-tent